Schoenen!

28 februari 2019 - Remke Maris

Misschien heb je er een hele kast vol van, of nog beter een inloopkast. Misschien heb je een zomer en een winterpaar en dat is het. Maar als je DE jurk of een HET pak hebt gevonden, dan horen daar schoenen bij. En dat valt niet altijd mee. 

Vaak hebben ze in de boetiek waar jullie geslaagd zijn voor jullie outfit ook bijpassende schoenen. Maar de afgelopen jaren ben ik een aantal bruiden en bruidegommen tegen gekomen die het net even anders deden. En dat vond ik zo gaaf! Want de schoenen zeggen misschien wel veel meer over de bruidsparen, dan de jurk of het pak (sorry, kostuum). Dus daarom een blogje met wat inspiratie. Geniet van deze eigenzinnige stellen. In dit artikel kunnen jullie een aantal linkjes vinden naar de websites waar de schoenen op de foto's vandaan komen! 

 

Peter en Amanda hebben echt een schoenen-tic. Peter kocht ze bij Schoenenzaken. En Amanda bij Mary Jane Schoenenboetiek

Deze schoen is van Irregular Choice. De website bezoeken brengt een zeker risico met zich mee, er zijn te veel mooie exemplaren. De schoenen zijn echt fantastisch als je iets "anders" wilt. Ben je benieuwd wie de vrouw achter de rode schoen is? Klik dan hier om de trouwreportage te bekijken.

TOMS heeft ook bruidsschoenen! En een heleboel andere schoenen in alle kleuren van de regenboog. Schoenen waar je de hele dag lekker op loopt.

Wisten jullie dat er merken zijn waarbij jullie je eigen schoenen kunnen customizen/personaliseren?! Bas en Sarah deden dit met hun favoriete merk Vans. Zo gaaf! Klik hier om de hele reportage te bekijken.

Of je gooit ze lekker uit...

De sneakers van Converse,  op de bovenste foto's zijn gepersonaliseerd, handig, vergeet je nooit je trouwdatum ;) 

En wat het allerbelangrijkste is, trek aan waar jullie je mooi in voelen en wat lekker zit! Het is jullie dag!