Trouwen tijdens corona is leuk!

11 september 2020 - Remke Maris

Huh?

Ja echt, het is prachtig!

Het trouwseizoen is totaal anders verlopen dan we begin 2020 verwacht hadden. Het overgrote deel van de bruiloften is verzet. Sommigen zijn gesplitst (een deel dit seizoen en volgend jaar de rest) Maar er zijn ook een aantal hele mooie dagen voor in de plaats gekomen.

En daar gaat deze blog over.

Schakelen

Want na de teleurstelling van veel stellen dat hun dag niet door ging op de manier zoals ze gepland hadden, zijn er een aantal bruidsparen die per se dit jaar wilden trouwen. Ze hebben gekeken naar wat er mogelijk was binnen de maatregelen van het rivm. Dat was even schakelen maar het bleek een heleboel.

Intieme bruiloft

Een kleine bruiloft is vaak een intieme bruiloft. Jullie worden gedwongen na te denken over wat jullie het belangrijkst vinden. En deze elementen krijgen dan ook de volle aandacht. De stevige knuffel van opa en oma kan nu even niet. Maar dat gaf de mooie woorden de ruimte. De trotste blikken vielen op. Er waren vaak minder vrienden. Maar dat maakte dat er tijd was om de mensen die er wel waren echt te spreken. De taart kwam niet altijd op. Maar he, 2 stukken is ook geen probleem ;) Het feest ging niet door. Maar de lange diners met mooie speeches waren goud waard.

Dampende feesten

Kortom; het was zoeken, het was anders, maar het waren een paar prachtige dagen. Natuurlijk hoop ik dat er volgend seizoen weer grote, luidruchtige, dampende, feesten te fotograferen zijn. Maar ik hoop ook dat we iets van de intieme elementen van de bruiloften van dit seizoen vast houden!

Practische informatie en speciaal fotografie pakket

Gaan jullie dit jaar trouwen en zijn jullie aan het zoeken naar hoe jullie dit vorm willen geven? Onder het tabje "corona" staat alle praktische informatie. Deze pagina houd ik regelmatig bij zodat jullie makkelijk het laatste nieuws en de recente maatregelen kunnen vinden. En als jullie besluiten jullie dag in te korten dan heb ik een mooi mini-pakket voor jullie samen gesteld. Als jullie daar meer over willen weten, vul dan het contactformulier in en dan mail ik jullie alle informatie!