Informatie

Trouwreportage

Van de spanning en de verwachting bij het klaarmaken voor de dag, tot de ontlading tijdens het feest. Het liefst ben ik er de hele dag bij. Zo kan ik het ja-woord en de kus vastleggen. Maar ook het gedoe om in je jurk te komen of het gestuntel met een stropdas. Het bruidsmeisje dat de taart alvast voorproeft, de speech van vader tijdens het diner en jullie vrienden die jullie terug pakken met een zelfgemaakt liedje. Momenten die jullie dag jullie dag maken!

Een trouwreportage is mogelijk vanaf 6 uren fotografie en een album is altijd inbegrepen! Lees verder voor meer info.

Stel zelf jullie dag samen

Jullie bepalen het aantal uren fotografie. Van het klaarmaken tot het diner, of totdat jullie de blaren op jullie voeten gedanst hebben!

Dit is wat je minimaal krijgt en kost €1775:

  • 6 uur fotografie door Remke 
  • Jullie ontvangen de foto's in hoge resolutie
  • Trouwalbum van 20x20 cm, 30 pagina's. 
  • Sneak peek van 15-20 foto's binnen week na de bruiloft
  • Vrijblijvend kennismakingsgesprek online of in Zwolle
  • Onbeperkt advies in de planning van jullie dag
  • Alle reiskosten zijn inclusief (m.u.v. het buitenland en de waddeneilanden)

Wat willen jullie nog meer?

  • Extra uren fotografie: €100 per extra uur
  • Second shooter (min. 4 uur): €100 per uur  

Scroll verder voor meer info over de albums en second shooter.

Check beschikbaarheid

Trouwalbums

Bij een reportage is altijd een album van 20 x 20 cm en 30 bladzijden inbegrepen. Maar jullie kunnen het zo gek maken als jullie willen. Groter, dikker, een logo op de voorkant, enz. De albums hebben verdikte bladen en worden vlakliggend ingebonden.

Second shooter (tweede fotograaf)

Een second shooter is een tweede fotograaf. Met zijn tweeën zie je meer dan alleen. Jullie dag wordt vanuit verschillende standpunten vastgelegd. Hier wordt vooral op lange dagen veel gebruik van gemaakt.  Ik werk hierin samen met een aantal vaste fotografen.

Voorbeeld: 's ochtends bij het het omkleden leg ik alles vast bij de bruid en de second shooter maakt foto's van de bruidegom. 

Een second shooter is mogelijk vanaf 4 uur en kost €100 per uur.

 

Remke is professioneel en prettig in de omgang. Ze weet zonder zelf opvallend aanwezig te zijn heel goed de mooie, grappige en gekke momenten vast te leggen. Wij zijn erg tevreden en kunnen Remke van harte aanbevelen! :)

- Fedor en Rinke -