Informatie

Trouwreportage

Van de spanning en de verwachting bij het klaarmaken voor de dag, tot de ontlading tijdens het feest. Meestal ben ik er de hele dag bij. Zo kan ik het ja-woord en de kus vastleggen. Maar ook het gedoe om in je jurk te komen of het gestuntel met een stropdas. Het bruidsmeisje dat de taart alvast voorproeft, de speech van vader tijdens het diner en jullie vrienden die jullie terug pakken met een zelfgemaakt liedje. Momenten die jullie dag jullie dag maken!

Een trouwreportage is al mogelijk vanaf 6 uur fotografie.

Corona update! Trouwfotografie op maat

Door het coronavirus kunnen jullie wellicht niet de bruiloft door laten gaan op de manier zoals jullie dat in gedachten hadden. Bruiloften worden bijvoorbeeld verzet of opgeknipt in een ceremonie nu en het feest op een ander moment.

Ik hanteer in deze periode tarieven op maat om zo tegemoet te komen aan de situatie. We kijken dan samen hoe we de trouwfotografie het beste vorm kunnen geven. Neem vooral contact met mij op om de mogelijkheden door te nemen.

Stel zelf jullie dag samen

Bij mij vind je geen pakketten. Jullie bepalen het aantal uren fotografie. Van het klaarmaken tot het diner, of totdat jullie de blaren op jullie voeten gedanst hebben!

Dit is wat je minimaal krijgt en kost €1275:

  • 6 uur fotografie door Remke Maris
  • Minimaal 200 foto's in hoge resolutie
  • Vrijblijvend kennismakingsgesprek
  • Onbeperkt advies in de planning van jullie dag
  • Sneak peek van 10 - 15 foto's binnen week na de bruiloft
  • Mini-album van 15 x 15 cm en 8 blz.
  • Alle reiskosten zijn inclusief (m.u.v. het buitenland en de waddeneilanden)

Wat willen jullie nog meer?

  • Meer dan 6 uur fotografie: €100 per uur
  • Second shooter (min. 4 uur): €100 per uur  

Scroll verder voor meer info over de albums en second shooter.

Check beschikbaarheid

Trouwalbums

Als fotograaf wil ik foto’s maken die “binnen komen”. Verhalen vertellen. En daarom maak ik altijd een album. Een mooi album helemaal samengesteld naar jullie wensen. De albums hebben verdikte bladen en worden vlakliggend ingebonden. Er zijn eindeloze mogelijkheden om te combineren met covers, aantal pagina's, formaten, enzovoort.

Bij een reportage is altijd een album van 20 x 20 cm inbegrepen. Maar natuurlijk is het mogelijk om dit album uit te breiden naar een groter formaat en met meer pagina's! 

Voor de albums werk ik samen met Konpoli. Lees meer over alle mogelijkheden.

Second shooter (tweede fotograaf)

Willen jullie méér foto's van jullie trouwdag? Dit kan door samen met een tweede fotograaf jullie dag vast te leggen. Dit heeft als voordeel dat jullie meer beelden krijgen en dat we vanuit verschillende standpunten kunnen werken. Ik werk hierin samen met een aantal vaste fotografen.

Voorbeeld: 's ochtends bij het het omkleden leg ik alles vast bij de bruid en de second shooter maakt foto's van de bruidegom.

Een second shooter is mogelijk vanaf 4 uur en kost €100 per uur.