Trouwalbums

1Foto's kiezen

Om te beginnen mogen jullie 45 foto's kiezen die jullie in het album willen zien. Met 45 foto's kan ik het album opmaken op een manier dat het niet te rommelig wordt maar wel het verhaal verteld wordt. En daarnaast heb ik ruimte om eventueel het ontwerp aan te vullen met een foto die het geheel sterker maakt. Als jullie zelf het gevoel hebben dat je niet genoeg hebt aan 45 foto's dan is dat niet erg. Jullie kunnen extra spreads bestellen (een spread is 2 bladzijden).

2Cover kiezen

Jullie kunnen via het kopje downloads een cover (kaft) voor jullie album kiezen. Als jullie dat prettig vinden dan plannen we een Skype afspraak om alles rondom het album en de cover door te nemen. Jullie mogen ook naar Zwolle komen. Voordeel daarvan is dat jullie de staaltjes even kunnen voelen en vast pakken. En dat de kleuren niet beïnvloed worden door het soort beeldscherm.

Onderaan de pagina vind je de linkjes naar de downloads van de materialen en kleuren. 

Als jullie een extra bijzondere cover willen met bijvoorbeeld een foto of jullie trouw-logo dan kan dat. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

3Ontwerp

Ik ga het album ontwerpen. Als de eerste versie klaar is dan mail ik jullie deze (via we transfer). Jullie kunnen bekijken of het album naar jullie zin is en als er wijzigingen zijn dan kunnen jullie deze doorgeven. Na jullie goedkeuring gaat het album naar de drukker en dan is het binnen 4 weken klaar. 

4Jullie album is klaar

Als jullie blij zijn met het ontwerp dan ga ik het album bestellen. Binnen 4 weken heb ik het album binnen. Ik neem contact met jullie op om af te spreken hoe het album bij jullie komt. Jullie mogen het ophalen. Maar verzenden kan ook.

Als jullie het basisalbum uitgebreid hebben dan ontvangen jullie daar de factuur van op het moment dat jullie het album hebben goedgekeurd.

Prijzen

Onderstaande prijzen gelden voor de albums van kunstleer en linnen.

Meerprijs albums:

 • 35 x 35 cm: € 150,-
 • 40 x 30 cm: € 200,-

Extra spreads:

 • 30 x 30: € 12,50
 • 35 x 35: € 20,-
 • 40 x 30: € 20,-

Box:   

 • 30 x 30 cm: € 55,-
 • 35 x 35 cm: € 60,-
 • 40 x 30 cm: € 60,-

Een box is van linnen. 

Embossing:
Jullie namen in de albums laten standsen: € 30,- per regel (niet alle materialen zijn hier geschikt voor, vraag naar de mogelijkheden)

UV-print:
Hebben jullie zelf een logo of willen jullie de trouwkaart terug laten komen op de cover van het album? Het is mogelijk om een uv-print te laten maken op het album:

 • Print tot 10 x 10: € 35,-
 • Print tot 25 x 25: € 55,-

Toeslagen:
Echt leder: € 50,-

Jute en canvas: € 12,-  (elk formaat)

Ouderalbums

Leuk om cadeau te doen aan jullie ouders, opa’s, oma’s of bruidsmeisjes. Dit kan een kopie van jullie eigen album zijn in een kleiner formaat. Maar het kan ook een ander album zijn. Hieronder staan een paar voorbeelden. Hebben jullie zelf mooie ideeën, vertel het mij, waarschijnlijk is het mogelijk!

 • Ouderalbum 15 x 15, 4 spreads (8 blz): € 50,- per set van 2. (€ 30,- per stuk)
 • Ouderalbum 20 x 20, 4 spreads (8 blz): € 60,- per set van 2 (€ 35,- per stuk)
 • Ouderalbum 20 x 20, 15 spreads (30 blz): € 190,- per set van 2 (€ 100,- per stuk)

Downloads

Download de catalogi met materialen en kleuren om tot jullie unieke album te komen.