Trouwalbums

Gefeliciteerd, jullie zijn getrouwd! Er ligt een prachtige dag achter jullie. En een toekomst voor jullie, die jullie delen. Als jullie de foto's bekijken komen er vast weer verhalen boven van de dag. Of maken de foto's herinneringen los van de personen die aanwezig waren. Misschien herinneringen die niets met jullie bruiloft te maken hebben. Foto's waar jullie om moeten (glim)lachen, of een hier en daar een traan wegpinken.

Deze foto's zijn belangrijk. En mogen samen gebundeld worden in een prachtig album. Een album dat generaties doorgegeven gaat worden. 

Hieronder kunnen jullie alle informatie vinden. De formaten, tarieven, enz. Hebben jullie vragen? Neem vooral contact op en ik denk met jullie mee!

1Foto's kiezen

Om te beginnen mogen jullie 45 foto's kiezen die jullie in het album willen zien. Met 45 foto's kan ik jullie verhaal vertellen zonder dat het rommelig wordt. En daarnaast heb ik ruimte om eventueel het ontwerp aan te vullen met een foto die het geheel sterker maakt. Natuurlijk mogen jullie ook meer dan 45 foto's kiezen. Jullie kunnen extra spreads bestellen (een spread is 2 bladzijden). 

2Cover en maat

Jullie hebben een email gehad met informatie toen jullie reportage klaar was. In de bijlage zit een document met de verschillende covers. Om alles rondom het ontwerp van het album door te nemen plannen we een gesprek. Dat mag online. Maar jullie zijn ook van harte welkom in Zwolle. Het voordeel daarvan is dat jullie de staaltjes even kunnen voelen. En de kleuren beïnvloed worden door het beeldscherm. Ook heb ik een aantal demo-albums voor jullie klaarliggen om door te bladeren.

Als jullie een extra bijzondere cover willen met bijvoorbeeld een foto of jullie trouw-logo dan kan dat. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

3Ontwerp

Ik ga het album ontwerpen. Als de eerste versie klaar is dan mail ik jullie deze (via we transfer). Jullie kunnen bekijken of het album naar jullie zin is en als er wijzigingen zijn dan kunnen jullie deze doorgeven. Na jullie goedkeuring gaat het album naar de drukker en dan is het binnen 4 weken klaar. 

4Jullie album is klaar

Als jullie blij zijn met het ontwerp dan ga ik het album bestellen. Binnen 4 weken heb ik het album binnen. Ik neem contact met jullie op om af te spreken hoe het album bij jullie komt. Jullie mogen het ophalen. Maar verzenden kan ook.

Als jullie het basisalbum uitgebreid hebben dan ontvangen jullie daar de factuur van op het moment dat jullie het album hebben goedgekeurd.

Prijzen

Onderstaande prijzen gelden voor de albums van kunstleer en linnen.

Basisalbum 20x20

 • dit album zit bij de trouwreportage in. Het album heeft een linnen of kunstleren cover (kleur mogen jullie zelf uitkiezen). En 15 spreads.

Meerprijs albums:

 • 30 x 30 cm: € 275,-
 • 35 x 35 cm: € 325,-

Extra spreads:

 • 30 x 30: € 15,-
 • 35 x 35: € 20,-

Box:   

 • 30 x 30 cm: € 55,-
 • 35 x 35 cm: € 60,-

Een box is van linnen of kunstleer.

Embossing:
Jullie namen in de albums laten standsen: € 35,- per regel (niet alle materialen zijn hier geschikt voor, vraag naar de mogelijkheden).

Zilver of goud folie embossing: € 95,- per regel

UV-print:
Hebben jullie zelf een logo of willen jullie de trouwkaart terug laten komen op de cover van het album? Het is mogelijk om een uv-print te laten maken op het album:

 • Print tot 10 x 10: € 55,-
 • Print tot 25 x 25: € 80,-

Toeslagen:
Echt leder: € 95,-

Jute en canvas: € 30,-  (elk formaat)

Ouderalbums

Leuk om cadeau te doen aan jullie ouders, opa’s, oma’s of bruidsmeisjes. Dit kan een kopie van jullie eigen album zijn in een kleiner formaat. Maar het kan ook een ander album zijn. Hieronder staan een paar voorbeelden. Hebben jullie zelf mooie ideeën, vertel het mij, waarschijnlijk is het mogelijk!

 • Ouderalbum 15 x 15, 4 spreads (8 blz): € 50,- per set van 2. (€ 30,- per stuk)
 • Ouderalbum 20 x 20, 4 spreads (8 blz): € 60,- per set van 2 (€ 35,- per stuk)
 • Ouderalbum 20 x 20, 15 spreads (30 blz): € 190,- per set van 2 (€ 100,- per stuk)

Kortom: Er zijn eindeloos veel mogelijkheden om jullie verhaal in een mooi boek te laten drukken! Vinden jullie het moeilijk om te kiezen? Ik denk graag met jullie mee!