Hoi!

Leuk dat jullie mijn website gevonden hebben.

Fotograferen is voor mij een manier om verhalen te vertellen. Mooie, ontroerende, grappige verhalen. Verhalen over mensen en over liefde. Tijdens een bruiloft komen er een heleboel verhalen samen. Het verhaal van jullie als bruidspaar. Maar ook de verhalen van jullie gasten. Ik vind het prachtig om deze verhalen in beeld te brengen. 

Als ik een bruiloft fotografeer dan breng ik de officiële momenten in beeld, zoals het ja-woord, de kus, het uitwisselen van de ringen, enz. Maar vooral ook de momenten tussendoor. De manier waarop jullie naar elkaar kijken, de bruidskinderen die kattenkwaad uithalen, opa die nog wat wijze woorden toefluistert. Dit zijn de momenten die maken dat het echt jullie dag is. Jullie trouwreportage is geslaagd als jullie jezelf en jullie gasten er in herkennen. Als de foto's er voor zorgen dat het verhaal van jullie dag weer opnieuw verteld wordt. Niet alleen als jullie het nieuwe trouwalbum aan jullie familie en vrienden laten zien. Maar ook jaren later.

Fotograferen doe ik al vanaf mijn 14e. En sinds 2016 ben ik trouwfotograaf. Inmiddels heb ik meer dan 100 bruiloften gefotografeerd. En het blijft iedere keer bijzonder om daar bij te mogen zijn. 

Naast fotograaf ben ik moeder van 3 tieners, ben ik getrouwd met Martijn en hebben we nog een labrador rondlopen. 

 

Fotocredits: Sandra van den Berg

Contact

Neem contact met mij op via: