Werkwijze

1Kennismaken

We beginnen met het plannen van een afspraak om kennis te maken en jullie wensen door te nemen. Soms weten bruidsparen al precies hoe de dag er uit ziet maar meestal is dit nog niet het geval. En dan kan ik met jullie mee denken als jullie dat willen. We maken een globale planning en spreken af voor hoeveel uren fotografie jullie mij boeken. Na het kennismakingsgesprek maak ik een offerte en een beschrijving van ons gesprek. Als jullie de offerte goedkeuren ontvangen jullie een factuur voor de eerste 20%. Na betaling van die factuur staat de datum voor jullie gereserveerd.

Het belangrijkste van het kennismakingsgesprek is dat we elkaar een beetje leren kennen en kijken of het “goed voelt”.

2Trouwdag!

Op jullie trouwdag ben ik er. En ik fotografeer wat ik zie. In het begin zal dat een beetje onwennig zijn. Maar na 10 minuten zijn de meeste mensen er wel aan gewend. Ik zet niets in scene. Ik kom dichtbij maar ik weet ook wanneer ik jullie de ruimte moet geven. Als jullie een georganiseerd stel zijn dan zie je dat terug in de foto’s. En als jullie niet zo van opruimen houden, dan zie je dat helemaal (ik houd van rommel). Alleen als jullie een fotoshoot plannen, dan pak ik de regie. Maar ook daarin vind ik het belangrijk dat jullie als jezelf op de foto komen!

3Sneak peek

Binnen een week na jullie bruiloft ontvangen jullie een voorproefje van de reportage in lage resolutie via de mail. Leuk om alvast te zien wat de sfeer van de reportage is en om door te sturen! 

Bij de sneak peek zit ook de factuur van de trouwreportage. 

4Jullie reportage is klaar!

Binnen 6-8 weken ontvangen jullie de foto’s in hoge resolutie via Wetransfer. En daarnaast krijgen jullie de foto's in lage resolutie in een online-gallery. Makkelijk om op je telefoon te bekijken en te delen met vrienden en familie.

5Het album

Waardevolle foto's horen in een boek.

Nadat jullie een selectie hebben gemaakt van de foto’s die in het album komen, maak ik deze voor jullie op. Van te voren plannen we een afspraak (dit kan ook telefonisch als jullie ver weg wonen, nadeel is dan wel dat jullie de wijn mislopen) om jullie wensen en alle mogelijkheden door te nemen. De digitale versie verstuur ik via de mail en na jullie goedkeuring bestel ik jullie boek.

Lees meer over de albums die ik lever en de samenwerking met Konpoli.