Styled shoot Koloniekerkje Wilhelminaoord

30 januari 2019 - Remke Maris

Styled shoot in de herfst. Twee prachtige vrouwen, een aantal hele leuke leveranciers, spierpijn van het lachen, blauwe vingers van de kou en met je blote voeten bij de kachel... 

Wat een toffe shoot was dit. De insteek was om met een aantal leveranciers uit de omgeving Zwolle een mooie shoot neer te zetten, net even anders dan anders. Op een bruiloft is het natuurlijk vanzelfsprekend dat er veel emoties vast te leggen zijn. Maar dit wilden we ook in deze shoot naar voren laten komen. En volgens mij is dat gelukt. Onze modellen, Laura en Erica, jullie waren fantastisch, dank jullie wel! Onderaan de pagina staan alle leveranciers op een rijtje. Ze hebben allemaal een mooi verhaal dus neem vooral een kijkje op de websites!

Voordat jullie gaan trouwen vindt er altijd een gesprek met de babs (trouwambtenaar) plaats. Alice neemt hier de tijd voor. En dat zie je terug tijdens de ceremonie. Deze is altijd persoonlijk en je kan merken dat ze zich verdiept heeft in jullie verhaal.

Mim past de jurken nog even af voordat we beginnen met de shoot.

Muziek tijdens de ceremonie, dat maakt het zo persoonlijk! 

Vaak mag je geen rijst of confetti strooien na de ceremonie. Maar dit zijn echte gedroogde blaadjes van Bladconfetti! Te gek toch? Geen troep, goed voor het milieu en het ziet er super uit!

En dan de taart! Prachtig, in de kleuren van de omgeving en het seizoen. 

Zijn jullie op zoek naar een mooie trouwauto? En houd je van kleur en origineel? Kijk dan even op de site van "Jouw trouwauto"! Ze hebben meerdere modellen!

En als je dan verkleumd bent van de shoot, lippen blauw ipv rood, dan is een broodje pulled pork van het Vleeschhuys zoooo lekker!!!

En de warme kachel in de schuur van het koloniekerkje ook. Lekker met je blote voeten, warme chocolademelk of een wijntje.

De volgende leveranciers werkten mee aan de shoot. Neem een kijkje op de sites, ze zijn echt zo gaaf!