Fearless Award

29 januari 2021 - Remke Maris

Het afgelopen jaar was een bijzonder jaar. Veel bruiloften werden verzet. En de stellen die besloten toch te trouwen ondanks alle maatregelen, hebben er een prachtige dag van gemaakt. Als alle extra's weg valt, dan blijft de liefde over. En daardoor waren het vaak korte maar pure dagen zonder veel ruis. 

En dan in de eerste maand van 2021 krijg ik een berichtje dat ik een award heb gewonnen van Fearless Photographers. Wat een heerlijke opsteker! En een boost voor het nieuwe jaar. Ik ben ontzettend benieuwd naar alle verhalen die ik dit jaar in beeld mag brengen. Dus 2021, kom maar op! Ik ben er klaar voor!

Fearless Photographers is een organisatie waarbij de beste trouwfotografen vanuit de hele wereld zijn aangesloten. Er worden wedstrijden georganiseerd. Maar er zijn ook conferenties waarbij we van elkaar leren en elkaar uitdagen (en natuurlijk samen feesten). Een grote groep collega's dus eigenlijk. Nu gaat alles digitaal maar hopelijk kunnen we in de nabije toekomst weer een dansje wagen samen!

Meer zien? Klik hier voor de winnaars van ronde 58!