Fearless Award!

9 augustus 2018 - Remke Maris

Yes! Vandaag heb ik mijn eerste Fearless Award gewonnen!!!!

Met deze foto. En de reden dat ik er zo blij mee ben is dat het niet eens de meest recente foto is die ik maakte. Maar wel 1 die mijn stijl typeert. Soms voel ik dat er een mooi momentje aan zit te komen. En dat ik heel even moet blijven wachten op de plek waar ik zit. En dan krijg je dit.

Wat is dat dan , Fearless? Fearless Photographers is een organisatie met als doel fotografen en bruidsparen samen te brengen. Stellen die houden van de authentieke, emotionele, hilarische, liefdevolle momenten. En fotografen die niet bang zijn om deze te fotograferen. Daarvoor moet je soms net even wat dichterbij komen. Of wat langer wachten. Kunnen zien wat de band tussen jullie gasten zijn en daar op inspelen. En als dit dan beloond wordt met een award is dat echt supergaaf natuurlijk!

Bekijk mijn winnende foto op de Fearless website.