Trouwfotograaf Amersfoort

Trouwreportage Amersfoort

Op zoek naar een trouwfotograaf?

Spontaan, echt, ongedwongen. Als trouwfotograaf ben ik altijd op zoek naar jullie verhaal. Daarom fotografeer ik tijdens jullie trouwdag niet alleen het ja-woord en de kus. Maar ook de trotse blik van vader of de giechelende bruidsmeisjes achterin. 

Ik geloof in beelden die niet alleen vertellen wat er gebeurt maar vooral hoe het voelt. Als jullie straks het album doorbladeren dan worden de verhalen van jullie dag opnieuw verteld en gedeeld. 

Een trouwreportage in Amersfoort is altijd inclusief:

  • Binnen een week preview van jullie trouwreportage
  • De beelden in hoge resolutie
  • Een prachtig album van 20 x 20 cm en 30 bladzijden (kan uitgebreid worden)
  • Een persoonlijke gallery met de beelden in lage resolutie zodat jullie ze makkelijk kunnen delen met familie en vrienden
  • Een slideshow op muziek met jullie mooiste beelden
  • Kennismakingsgesprek in Zwolle of via beeldbellen
  • Alle reiskosten zijn inclusief
Bekijk de trouwreportages

Gallerij

rapportage-img-klein rapportage-img-klein
rapportage-img-klein rapportage-img-klein

Remke kwam helemaal van Zwolle naar Ammerzoden om onze surprise wedding vast te leggen. Vooraf alles in het geheim voorbereid en Remke dacht goed mee. Ze voelde aan hoe wij het graag wilden hebben: spontane, echte foto’s en geen geposeer of staatsieportretten. Haar aanwezigheid is fijn, maar niet opvallend. Ze was onderdeel van het feest. En dat was onze gasten ook opgevallen.

- Pim en Michelle -

Trouwfotografie door Remke

Ik ben Remke en ik ben gek op verhalen. Verhalen waarin “gewone” mensen de hoofdrol spelen en waarin de kleine momenten een podium krijgen.

Tijdens jullie bruiloft ben ik onopvallend maar niet onzichtbaar. Ik weet wanneer ik dichtbij mag komen, de regie moet pakken en wanneer ik een stapje achteruit moet doen. Ik ben niet bang om een kletspraatje te maken tijdens de receptie maar ik kan ook rustig in een hoekje zitten observeren wat er gebeurt. En als het feest start, sta ik mee te dansen met mijn camera in de hand. Alles om jullie dag in beeld te brengen, precies zoals het is. Zonder in te grijpen in wat er gebeurt. Dichtbij, echte momenten, ongedwongen. Met oog voor detail. 

Naast fotograaf ben ik ook vrouw van Martijn, moeder van 3 kinderen en speel ik de baas over onze labrador. 

Remke is een ontspannen en professionele fotograaf die meteen doorhad wat wij voor ogen hadden. Geen geposeerde foto’s, maar juist de kleine spontane momenten mooi vastgelegd.

- Paul en Marit -

Omdat ik te veel meemaak om er niet over te vertellen, schrijf ik af en toe een blog of interview ik andere trouwleveranciers. Voor jullie heb ik alvast 3 waardevolle tips op een rijtje gezet.

1Niets moet!

Nou ja, 3 dingen moeten eigenlijk wel. Dat zijn: duidelijk ja zeggen (wist je dat je geen nee mag zeggen, ook niet voor de grap?!), jullie handtekeningen zetten en 2 getuigen meenemen die hun handtekening zetten. Meer niet! Al het andere is helemaal aan jullie.

Maar ik zie het veel. Bruidsparen die beginnen met een heel eigen, te gek idee van hoe DE dag er uit ziet maar in de loop van de maanden concessies doen. Ze laten zich leiden door wat hun omgeving belangrijk vindt. En maken dan keuzes die anders zijn dan dat ze eigenlijk zouden willen, om hun ouders, vriendinnen, ceremoniemeester, enz tevreden te houden. Onthoud alsjeblieft, het is jullie dag en jullie mogen hem helemaal invullen! Er is veel meer mogelijk dan je denkt. En er hoeft veel minder dan je zou verwachten.

2De BABS

De wat? De BABS is de buitengewoon ambtenaar burgerlijke stand. Hij/zij is degene die jullie trouwt. De BABS maakt het officieel. En ziet er op toe dat dit goed gebeurt. De BABS is dus belangrijk. Als jullie gaan trouwen dan kan je uit een lijstje op de website van de gemeente kiezen welke BABS je wilt. Vaak met foto en een kort verhaaltje. Maar weten jullie dat je ook een zelfstandig BABS kan inhuren? Zij nemen veel meer tijd, ook in de aanloop naar jullie bruiloft toe. En dat maakt dat de ceremonie vaak heel persoonlijk wordt! Wil je meer weten over wat een BABS doet? Hier kan je het interview met Saskia van Saskia Trouwt lezen

3Ceremoniemeester(s)

Wie wordt jullie ceremoniemeester? Hebben jullie er 1 of 2? Het vragen van een ceremoniemeester is soms een beetje lastig. Jullie willen iemand vragen die jullie kent en weet wat jullie belangrijk vinden. Maar je wilt ook dat diegene geniet van de dag, zonder al te veel extra taken. Wie je ook vraagt, het helpt om afspraken te maken over wat jullie zelf doen en wat jullie uit handen geven! Voor een ceremoniemeester is het fijn om precies te weten wat er van hem of haar verwacht wordt. Of dat nou alleen de coördinatie op de dag zelf is, of ook de voorbereiding.

Hebben jullie al eens gedacht aan een weddingplanner? Dat klinkt chique maar wist je dat ze ook alleen de rol van ceremoniemeester kunnen overnemen?  Dan plannen jullie zelf jullie dag en tijdens de bruiloft geven jullie het uit handen. Margriet van Puur Trouwen heeft een gastblog geschreven. Deze kan je hier lezen!