Trouwfotograaf Meppel

Trouwreportage Meppel

Op zoek naar een trouwfotograaf?

Spontaan, echt, ongedwongen. Als trouwfotograaf ben ik altijd op zoek naar jullie verhaal. De kleine momenten belangrijk maken. Zo fotografeer ik tijdens jullie trouwdag niet alleen het ja-woord en de kus. Maar ook de trotse blik van vader of de giechelende bruidsmeisjes achterin. 

Trouwreportage

  • Een reportage in Meppel is al mogelijk vanaf 6 uren fotografie
  • Vooraf plannen we een kennismakingsgesprek
  • Jullie ontvangen alle foto’s in een luxe album van 20 x 20 cm
  • Alle reiskosten zijn inclusief
Bekijk de trouwreportages

Gallerij

rapportage-img-klein rapportage-img-klein
rapportage-img-klein rapportage-img-klein

Meppel en locaties

Leuk dat jullie in Meppel gaan trouwen! Op welke plek gaan jullie trouwen en hebben jullie al een locatie op het oog voor een eventuele fotoshoot? Graag denk ik met jullie mee.

Trouwalbum / Fotoalbum

Een blijvende herinnering van de trouwdag is een mooi fotoalbum. Een album waarbij de foto’s op echt fotopapier afgedrukt worden. Daardoor blijven ze scherp en helder. De albums hebben verdikte bladen en worden vlakliggend ingebonden. Doordat er geen vouw in het midden zit verlies je geen beeld.

Ik ben Remke...

en ik ben gek op verhalen. Verhalen waarin “gewone” mensen de hoofdrol spelen en waarin de kleine momenten belangrijk worden gemaakt.

Ik ben getrouwd met Martijn en moeder van 3 kinderen. Ik speel de baas over Banjer, onze labrador. Eens in de zoveel tijd neem ik mij voor om te sporten en regelmatig op te ruimen. Soms lukt het een tijdje. Reizen samen met Martijn en de bende van 3 is een van de dingen waar ik ontzettend van geniet. Dit kan trouwens evengoed naar Lemelerveld als naar Noorwegen zijn.